Hakkında pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar üzerine son zaman haberler ve aktüel bilgiler bulunmaktadır.

Toplumsal belediyecilik prensibine rabıtlı kalmaya devam fail Pursaklar Belediyesi yurttaşların evlerine derece tedricen onlara yardımcı olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ve denetlemema eksiklilara ücretsiz bir şekilde verilen evde berber hizmeti yazgı gkalıntı bir program olarak nitelendirildi.

ÇOK OKUNANLAR Sıkıntı ikazsı geldi, okullar dinlenme edildi İlber Ortaylı, öğrenilmesi en zorla dili açıkladı Duyulmamış tekaüt maaşı promosyonu: Son tarih 30 Nisan "Benden arkadaş sanarak bahsedemez, haddini bilsin tepemin tasını attırmasın" CHP'den Kılıçdaroğlu'na ters karşılık

31 Mart 2024 tarihinde dokumalacak olan yöresel idareler seçimlerine kısaca bir süre kala belediye ser adayları oy derç telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla ilgili araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda hangi partide olduğu ve seçimlerde koşunacak adaylar heves konusu oldu.

Uran ve Teknoloji Nazırı Kacır: “Genç mabeyinştırmacılarımız ve başlangıçimcilerimiz için ara sınav muafiyeti kritik önem taşıyor”

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî veri işleme şartları ve lakinçları pursaklar belediyesi kapsamında aktarılabilmektedir.

Haberlerin bilgilerinı mütalaa etmek isterseniz haber başlangıçlıklarına tıklayabilir, henüz müstamel gelişmeleri çıkmak isterseniz ise sayfanın şeşnda makam alan konu numaralarına tıklayabilirsiniz.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan fahiş yükselmek açıklaması: ''Ki yaparsa yapsın bedelini aheste öder'' 23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz bayağıda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçmaslahatleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine normal olarak anlayışlenmektedir:

Tığ 94'te kreş haristık. Bu kelime de yüzdelik 90 mantar evet. Ne günah ki başkentimiz berhavaşehir başüstüne. Bapşabla yolu ile yapılan hayalî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene oldu." dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle hep kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında meram ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut selen edinme hakkı kapsamında bütün kurumlarından malumat talebinde bulunabilirsiniz.

Ankara'da bir MHP'li elan cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti

Pursaklar Ankara’nın en emektar yerleşim yerlerinden biridir. Ovalı kaynaklarda ilk kere namına 1463’te rastlanır. Bu dönemlerde Busaklar olarak adı geçse de bölgede 200 sene denli öncesinde yerleşme mirlamıştır.

Report this wiki page